Placeholders logotyp, till startsidan

Säkerhetspolisen på sociala medier

Säkerhetspolisen har officiella konton på Twitter, Instagram och Linkedin.

Om du vill kontakta Säkerhetspolisen i ett enskilt ärende eller lämna ett tips, kontakta oss via vår tipssida eller på telefon 010-568 70 00.

Kontaktuppgifter för media hittar du under Pressrum.

X

Via X-kontot, tidigare Twitter, @SAPOSverige kan du följa Säkerhetspolisens arbete. Kontot är bemannat vardagar klockan 9–17 och hanteras av kommunikationsenheten.

Inlägg och kommentarer som publiceras på Säkerhetspolisens X-konto blir allmänna handlingar och omfattas därmed av offentlighetsprincipen.

Säkerhetspolisen ansvarar endast för personuppgifter som myndigheten själv publicerat på X, inte personuppgifter som andra användare lämnar. Det beror på att myndigheten inte kan påverka publiceringen av andras inlägg.

Säkerhetspolisen ansvarar inte för innehållet i eventuella länkar till externa webbplatser i inlägg som andra publicerar på X.

Instagram

Via Instagram-kontot sakerhetspolisense kan du följa Säkerhetspolisens arbete. Kontot är bemannat vardagar klockan 9–17 och hanteras av kommunikationsenheten.

Inlägg och kommentarer som publiceras på Säkerhetspolisens Instagram-konto blir allmänna handlingar och omfattas därmed av offentlighetsprincipen.

Linkedin

Via LinkedIn-kontot Säkerhetspolisen får du nyheter som rör Säkerhetspolisen och tips om lediga jobb. Kontot är bemannat vardagar klockan 9–17 och hanteras av kommunikationsenheten.

Inlägg och kommentarer som publiceras på Säkerhetspolisens LinkedIn-konto blir allmänna handlingar och omfattas därmed av offentlighetsprincipen.

Senast ändrad

 11 september 2023

Dela denna artikel

Placeholderlogotyp

Säkerhetspolisen avvärjer hot mot Sveriges säkerhet och mot medborgarnas fri- och rättigheter. Vårt uppdrag är att säkra framtiden för demokratin.

Sociala medier

Följ Säkerhetspolisen i sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och LinkedIn

Tipsa oss

Har du sett eller hört något som Säkerhetspolisen kan ha nytta av i arbetet för att skydda Sverige?

Till tipssidan

Telefon: 010-568 70 00

Om kakor på webbplatsen

På denna webbplats används endast nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera. Genom att klicka på "Jag förstår" sätts också en kaka för att fortsätta hålla meddelandet stängt.

Läs mer om kakor