Placeholders logotyp, till startsidan

Om kakor

Säkerhetspolisens webbplats använder kakor för att förbättra tillgängligheten. Ingen personlig information sparas via kakor. Om du inte vill tillåta att kakor sparas kan du ställa in det i din webbläsare.

En kaka eller cookie är en textbaserad datafil som webbplatsen begär att få spara i din dator. Kakor kan användas till exempel för att ge besökaren tillgång till olika funktioner eller tjänster på en webbplats.

Om du inte vill tillåta att kakor sparas eller om du vill bli informerad varje gång en webbplats begär att få spara en kaka kan du ställa in detta i din webbläsare. Via webbläsaren kan du också ta bort kakor som sparats. För mer information, se webbläsarens hjälpsidor.

Mer om kakor på PTS webbplats

Kakor på Säkerhetspolisens webbplats

Nödvändiga kakor

  • JSESSIONID: Kakan är en sessionskaka som försvinner när du stänger din webbläsare. Kakan sätts av vårt CMS-verktyg Sitevision för att identifiera inloggade användare och är en förstapartskaka.

Funktionella kakor

  • cookiesAccepted: Kakan är en förstapartskaka som sätts i ett år av webbplatsen när kakor godkänts.
  • message-[sifferkod]: Kakan sätts när användaren väljer att stänga ett viktigt meddelande så att webbplatsen kommer ihåg att fortsätta hålla meddelandet stängt. Kakan är en förstapartskaka som sätts av webbplatsen i tre veckor.

Senast ändrad

 3 maj 2022

Dela denna artikel

Placeholderlogotyp

Säkerhetspolisen avvärjer hot mot Sveriges säkerhet och mot medborgarnas fri- och rättigheter. Vårt uppdrag är att säkra framtiden för demokratin.

Sociala medier

Följ Säkerhetspolisen i sociala medier. Vi finns på Twitter, Instagram och LinkedIn

Tipsa oss

Har du sett eller hört något som Säkerhetspolisen kan ha nytta av i arbetet för att skydda Sverige?

Till tipssidan

Telefon: 010-568 70 00

Om kakor på webbplatsen

På denna webbplats används endast nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera. Genom att klicka på "Jag förstår" sätts också en kaka för att fortsätta hålla meddelandet stängt.

Läs mer om kakor