Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Windowstekniker som vill utvecklas med oss

  Vi söker nu dig som har en gedigen kunskapsbas i Windows server och vill utöka din kompetens och specialisera dig inom ett eller flera områden. Du kommer ges möjligheten att utvecklas och skaffa dig erfarenhet i syfte att möta en överenskommen målbild som vi gemensamt sätter upp, samtidigt som du är en del i den ordinarie verksamheten och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter.
 • Systemadministratör i komplex och spännande Linuxmiljö

  Vi söker nu flera systemadministratörer som uppskattar att arbeta med tekniska utmaningar och med helhetssyn. Du kommer att arbeta i ett team som ansvarar för att ta hand om den befintliga miljön i alla delar med allt från rutinåtgärder till avancerad felsökning och utmanande problemlösning.
 • Penetrationstestare till säkerhetsskyddet

  Vi söker dig som brinner för it-säkerhet och vill jobba som penetrationstestare i vårt team på säkerhetsskyddsenheten. Du kommer medverka i att bygga ett team av erfarna penetrationstestare med uppdraget att genomföra penetrationstester och tekniska säkerhetsgranskningar av it-miljöer hos samhällets mest skyddsvärda verksamheter.
 • Medarbetare inom it och teknik

  Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög kompetens inom teknik och it. Är du den vi söker?