Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Systemadministratör Linux med varierande arbetsuppgifter

  Vi söker nu systemadministratörer som tycker om tekniska utmaningar och vill ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett team som ansvarar för att ta hand om den befintliga miljöns alla delar, med allt från rutinåtgärder till utmanande felsökning och problemlösning.
 • Systemutvecklare med fokus på Java och Linux

  Nu söker vi utvecklare med erfarenhet av Java och Linux för att arbeta i våra egenutvecklade system samt i kommersiella system där vi vidareutvecklar och anpassar funktioner för en unik verksamhet.
 • Systemutvecklare med fokus på .Net

  Nu söker vi utvecklare med erfarenhet av .Net för att arbeta i både större utvecklingsprojekt och mindre uppdrag. Du kommer arbeta i våra egenutvecklade system samt i kommersiella system där vi vidareutvecklar och anpassar funktioner för en unik verksamhet.
 • Medarbetare inom it och teknik

  Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög kompetens inom teknik och it. Är du den vi söker?