Säpo

Så använder du webbplatsen

Vår målsättning är att webbplatsen ska vara användbar och tillgänglig för alla. För att ytterligare underlätta för dig som besökare har vi samlat en del tips och råd kring de funktioner och det innehåll som finns på webbplatsen.

Navigera på webbplatsen

Du kan komma åt informationen på webbplatsen genom den navigation som finns i huvudmenyn överst på sidorna samt de som fälls ut i vänstermarginalen. Navigationen har kompletterats med en webbkarta och en A-Ö-lista, båda hittar du längst ner i sidfoten. På webbplatsen finns också en sökfunktion.

Länkar

Länkar till sidor på webbplatsen öppnas i samma fönster. Länkar till andra webbplatser eller pdf-dokument öppnas i nya fönster. I de fall en länk öppnas i ett nytt fönster anges det i anslutning till länken alternativt med en inledande informationstext i det fall det rör sig om en lista med länkar.

Dokument

Våra rapporter, nyhetsbrev, informationsmaterial och remissvar presenteras i form av pdf-dokument. Dessa dokument markeras med ikonen och samtliga öppnas i nytt fönster. För att kunna läsa pdf-dokument behöver du programmet Adobe Reader, som du kan hämta gratis på Adobes webbplatslänk till annan webbplats.

Skriv ut

Du kan skriva ut alla sidor på webbplatsen med den vanliga utskriftsfunktionen i webbläsaren.

Lämna tips via tipsformuläret

På webbplatsen finns ett formulär som du kan använda om du vill tipsa oss om något. Det enda fält i formuläret som är obligatoriskt är meddelanderutan, övriga uppgifter är valbara. När du har fyllt i formuläret och klickat på skicka omvandlas ditt meddelande till ett e-brev som skickas till vår registrator.