Säpo

Lediga jobb

På denna sida presenteras lediga jobb vid Säkerhetspolisen under den tid det går att ansöka om anställning för det aktuella jobbet.

 • Förhandlingschef

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en förhandlingschef till HR-enheten med placering i Stockholm. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt.
 • Gruppchefer till datacenter

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu engagerade gruppchefer till datacenter vid teknikenheten. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Gruppchef för systemutvecklargruppen

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en kommunikativ chef till systemutvecklargruppen vid teknikenheten. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Handläggare till finansiell inhämtning

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu handläggare till enheten för finansiell inhämtning i Stockholm. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Livvakter

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu livvakter till personskyddsenheten med placering i Stockholm. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige
 • Fastighetsskötare

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu fastighetsskötare med placering i Stockholm. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • Pressekreterare

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en pressekreterare till kommunikationsenheten med placering i Stockholm. Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.
 • IT-specialist inom teknisk säkerhetsgranskning

  Säkerhetspolisen söker nu en IT-specialist med fokus på teknisk säkerhetsgranskning till enheten för teknisk inhämtning och analys, med placering i Stockholm eller Malmö. Enheten ansvarar bland annat för att hämta in information och identifiera hot från IT-baserade källor. Vid enheten arbetar idag bland annat IT-specialister med djup teknisk kompetens.
 • Systemutvecklare med intresse för IT-säkerhet

  Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Säkerhetspolisen söker nu en erfaren systemutvecklare med stort intresse för IT-säkerhet till enheten för teknisk inhämtning. Enheten ansvarar bland annat för att hämta in information och identifiera hot från IT-baserade källor. Vid enheten arbetar idag bland annat IT-specialister med djup teknisk kompetens.
 • IT-medarbetare

  Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög teknisk kompetens. Är du den vi söker?